Zoek
Tonijn met wasabiboter en bosui
4
30 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
2
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
3 takjes platte peterselie (fijngehakt)
½ tl wasabipasta
75 g roomboter (op kamertemperatuur)
tonijnsteaks (300 g)
2 el ketjap
3 el olijfolie
4 bosuitjes ((zakje a 3 stuks), gehalveerd)
Bereiding
1
Roer de peterselie, de wasabipasta en zout naar smaak door de boter. Laat de boter in de koelkast in 30 min. opstijven.
2
Bestrijk de tonijn met ketjap en 2 el olie. Verhit de grillpan en gril de tonijn 4 min., keer halverwege. Leg op een warm bord.
3
Bestrijk de bosuitjes met 1 el olie en gril aan elke kant 1 min. Verdeel over de tonijn.
4
Snijd de wasabiboter in 4 plakken en leg op de tonijn. Lekker met aardappelen uit de oven en een tomatensalade met basilicumdressing.
Tonijn met wasabiboter en bosui is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min
Snack
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min-
Bijgerecht
Bekijk recept