Tijgergarnalen op zijn Spaans

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontdooi de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking en dep ze droog. Snijd de ronde kant van de garnalen met een scherp mesje in en verwijder met de punt van het mesje eventueel de zwarte draadjes.
  • 2 Verhit de olie in een ruime koekenpan en strooi een klein beetje zout in de olie. Voeg de garnalen toe en bak ze al omscheppend 2 minuten.
  • 3 Voeg de peper en de knoflook toe en bak alles al omscheppend nog ca. 2 minuten. Strooi de peterselie erover en serveer de garnalen in de pan. Lekker met een salade van tomaten en warm stokbrood om de olie mee te dippen.

Tijgergarnalen op zijn Spaans is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sangria
15 min
Bekijk recept
Pikante rode dipsaus
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige taartjes met salsa van garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaans triohapje met knoflooksaus
20 min Snack
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept