Lamsrack met aardappelblokjes en knoflook

4
45 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Knoflook pellen. In pan wijn, knoflook en fond op hoog vuur tot 2 dl inkoken. Intussen lamsracks bestrooien met zout en peper. In pan olie verhitten. Boter toevoegen en lamsracks in ca. 10 à 12 minuten rosé bakken, af en toe keren. Lamsracks uit pan nemen en in aluminiumfolie laten rusten. Intussen aardappelblokjes aan braadvet toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes bakken. Fond erbij schenken en nog ca. 5 minuten meekoken. Van vuur af truffelolie door jus roeren. Jus op smaak brengen met zout en peper. Jus met aardappelblokjes over vier (voorverwarmde) borden verdelen. Lamsracks tussen botjes in stukjes snijden en op aardappelblokjes leggen. Serveren met peultjes.

Lamsrack met aardappelblokjes en knoflook is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met salsa verde
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met tuinbonen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept