Mexicaanse visschotel met salsa

4
50 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand
  • 3 Tomaten wassen en in blokjes snijden. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. Witte deel van bosuitjes snipperen, groen in smalle ringen snijden. Koriander fijnknippen. Kidneybonen in vergiet onder stromend water afspoelen. Vis droogdeppen met keukenpapier. Limoen onder stromend water schoonspoelen en halveren. Sap van halve limoen over vis druppelen. Rest limoen in 4 plakjes snijden. Ovenschaal invetten. Tomaat, paprika, bosui, kidneybonen en helft van koriander over bodem van ingevette ovenschaal verdelen. Bestrooien met zout en peper. Hot pepersauce erover druppelen. Vis op groentemengsel leggen en plakjes limoen op vis leggen. Schaal met aluminiumfolie afdekken. Vis in midden van oven in ca. 30 minuten gaar laten worden. Uit oven bestrooien met rest van koriander. Lekker met rijst en maïs.

Mexicaanse visschotel met salsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept