Groenteballetjes met Chinese boontjes en noedels

2
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Noedels bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in wok olie verhitten. Balletjes al omscheppend ca.4 minuten op middelhoog vuur bakken. Balletjes uit pan scheppen en in aluminiumfolie warmhouden.In achtergebleven olie sperziebonen op middelhoog vuur ca. 3 à 4 minuten roerbakken. Op smaak brengen met tuinkruiden en zout. Ketjap toevoegen en ca. 1 minuut al omscheppend doorwarmen.Noedels over twee borden verdelen. Groenten erop scheppen en balletjes eromheen leggen.

Groenteballetjes met Chinese boontjes en noedels is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met groenteballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept