Gevuld Indiaas brood uit de kom

4
40 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Paksoi in reepjes snijden, wassen en laten uitlekken. Gember schillen en fijnsnijden. Yoghurt en chutney door elkaar roeren. Koriander erboven fijn knippen en erdoor scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Naanbroden doormidden snijden en aan opengesneden kant tot zakje insnijden.
  • 2 Grill voorverwarmen op hoogste stand. In pan 1 eetlepel olie verhitten. Gehakt met gember en komijn rul bakken, op smaak brengen met zout en peper. In grote braadpan of wok rest van olie verhitten en paksoi al omscheppend ca. 3 minuten bakken. Naanbroden met water besprenkelen en onder grill ca. 2 minuten bakken, halverwege keren. Naanhelften vullen met lamsgehakt en paksoi. In vier kommen elk 2 gevulde naanhelften zetten. Chutneysaus erbij serveren.

Gevuld Indiaas brood uit de kom is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept