Blue stilton met portsiroop en groene veldsalade

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In steelpannetje port ca. 10 minuten inkoken tot nog vloeibaar stroperig mengsel. Intussen peultjes schoonmaken en wassen. Peultjes in 5 à 8 minuten beetgaar koken en afspoelen onder koud water. Sneetjes brood roosteren. In schaal peultjes, veldsla en olijven door elkaar scheppen. Ingrediënten uit salad kit door salade scheppen. Kaas over brood verdelen, portsiroop erover sprenkelen en apart bij salade serveren.

Blue stilton met portsiroop en groene veldsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwwarme veldsalade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veldsalade heerlijk romig .
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme Veldsalade
10-20 min -
Bekijk recept
Milenniumsalade
10-20 min -
Bekijk recept

Champignons met zoete-aardappelkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met bleu de Gex
20 min
Bekijk recept
Walnoot-stiltontaart
30 min-
Bekijk recept
Macaronischotel met drie soorten kaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept