Zomerse doperwtensoep met Parmaham-bruschetta

2
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Knoflook pellen. In hoge pan 1 el olie verhitten. 1 Teentje knoflook erboven uitpersen en ca. 2 minuten zachtjes laten fruiten. Kipvlees uit bouillon zeven. Doperwten en krachtbouillon toevoegen aan knoflook. Krachtbouillon aanlengen met water volgens gebruiksaanwijzing. Soep aan de kook brengen en 6 à 8 minuten zachtjes laten koken.Intussen brood roosteren en inwrijven met rest van knoflook. Besprenkelen met rest van olie en beleggen met ham. Soep pureren met staafmixer of keukenmachine. Kipvlees toevoegen. Kruiden boven soep fijn knippen. Soep goed doorwarmen en bruschetta erbij serveren.

Zomerse doperwtensoep met Parmaham-bruschetta is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
bruschetta met paprika en feta
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Italiaanse bruschetta met rosbief en tonijnmayonaise
30 min-
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept