Geroosterde ribeye

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vlees met keukenpapier droogdeppen en dun met olie bestrijken. Vlees op barbecue in 6 à 8 minuten lichtbruin roosteren (afhankelijk van gewenste gaarheid). Halverwege keren. Ribeyes over vier borden verdelen en bestrooien met zout en peper. Serveren met stokbrood en gemengde salade.

Geroosterde ribeye is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Ribeye met bearnaisesaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ribeye met shiitakeboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Julius Jaspers' ribeye van de barbecue met steaksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept