Thaise vispakketjes

2
1uur-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grill voorverwarmen op hoogste stand. Sjalotjes en knoflook pellen en in stuk aluminiumfolie wikkelen. Pakketje vlak onder hete grill leggen en sjalot en knoflook in ca. 30 minuten zacht laten worden.Intussen kabeljauwfilet in kleine stukjes snijden. Pepers wassen, schoonmaken en fijnsnijden. Eieren loskloppen. Koriander fijn knippen. Sjalot en knoflook in keukenmachine pureren. Oven voorverwarmen op 175 ºC of gasovenstand
  • 3 Sjalot-knoflookmengsel mengen met kabeljauw, rode peper, eieren, Thaise vissaus en koriander. Velletjes bakpapier (à 60 x 30 cm) dubbelvouwen en mengsel erover verdelen. Tot pakketjes dichtvouwen. Pakketjes in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken.

Thaise vispakketjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vispakketjes
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosters vispakketje met gewokte andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept