Vegaburger met wortelsalade

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de groenteburgers. Verhit de olie in een koekenpan en bak de groenteburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de winterpeen.
  • 3 Maak een dressing van de mayonaise met het citroensap en breng op smaak met peper en zout en roer door de winterpeen.
  • 4 Besprenkel de shoarmabroodjes met water, snijd ze aan één kant open en bak ze ca. 2 min. in het midden van de oven. Breng ondertussen de yoghurt op smaak met de knoflook en peper en zout. Vul de broodjes met de winterpeen en een halve groenteburger. Serveer de yoghurtsaus er apart bij.

Vegaburger met wortelsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsalade met sinaasappel en honing
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoomde zalmfilet met komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veterbolletjes
- 10 min-
Bekijk recept

Vegaburger met sesammayonaise en komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaburger met gegrilde groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaburger
10 min
Bekijk recept
Vegaburger met mediterrane groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept