Shoarmabroodjes met falafel en pittige koolsla

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 220 °C. Shoarmabroodjes in oven bakken volgens aanwijzingen op verpakking. Spitskool en peterselie schoonmaken en fijnsnijden. Zaadlijsten van rode pepers verwijderen en peper in kleine ringetjes snijden. Helft van sinaasappel uitpersen en andere helft in stukjes snijden. Sap met gembersiroop door zure room kloppen. Spitskool, peterselie, rode peper, stukjes sinaasappel en peen julienne mengen met roomdressing. In koekenpan 2 el olijfolie verhitten en falafel bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Shoarmabroodjes opensnijden en vullen met koolsalade en falafel. Rest salade erbij serveren.

Shoarmabroodjes met falafel en pittige koolsla is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelkroketjes met koolsla
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grillburger met koolsla
7 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Teriyaki rundbrochetten en koolsla met passievrucht
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wortel-rodekoolsla met sinaasappel
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische burger in shoarmabroodje
15 min
Bekijk recept
Kip-avocadosalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept