1 Oven voorverwarmen tot 220 °C en ciabatta afbakken in 6-8 min. 1 el olie verhitten in koekenpan met antiaanbaklaag en aardappelpartjes in ca. 8 min. goudgeel bakken. Tomaten in 4, aubergine in 8 en courgette in 24 dunne plakken snijden en dun bestrijken met olie. Grillplaat verhitten. Aubergine-, courgette-, en tomaatplakken respectievelijk 3, 2 en 1 min. per kant grillen. Hamburgers dun bestrijken met olie en grillen volgens aanwijzingen op verpakking. Brood in 4 stukken snijden, stukken opensnijden. Onderkant besmeren met pesto en beleggen met plak aubergine, 3 plakjes courgette, plak tomaat, hamburger, tomatenpesto, aubergine, courgetteplakjes en tomaat. Afdekken met andere helft van brood en vaststeken met prikker. Hamburgerbroodje serveren met gebakken aardappeltjes.