Thaise visballetjes met noedelsalade

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de rode pepers in dunne reepjes. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit.
  • 2 Doe het citroengras, de kabeljauw, het ei, 1 teen knoflook, 1 el vissaus en de bloem in de keukenmachine en maal kort tot een gladde massa. Meng in een kom met 1 rode peper, het limoenrasp en zout naar smaak. Vorm er met vochtige handen 8 balletjes van. Druk deze een beetje plat.
  • 3 Kook de sperziebonen in ca. 8 min. gaar. Giet af en laat afkoelen. Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak een dressing van het limoensap, de suiker en de rest van de rode peper, vissaus en knoflook. Meng de sperziebonen met de mihoen en de dressing.
  • 4 Verhit de olie in een koekenpan en bak de visballetjes in ca. 3 min. gaar. Serveer de balletjes met de salade. Lekker met grof gehakte pinda's.

Thaise visballetjes met noedelsalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise kip-noedelsalade
25 min
Bekijk recept
Vietnamese kalkoen à la minute
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure noedelsalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept