Limoen-peperrub

4
5 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kom de geraspte groene schil en het sap van 1 schoongeboende limoen met 2 el geplette zwarte peperkorrels (dit gaat gemakkelijk in een vijzel), 2 tenen geperste knoflook en 2 el olijfolie. Wrijf met het mengsel het vlees of de vis in en laat minimaal 30 minuten intrekken.

Limoen-peperrub is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept