Zoek
Specerijenrub
4
5 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
2 tenen knoflook
2 theelepels gemalen komijn (djinten)
2 theelepels gemalen koriander (ketoembar)
1 theelepel gemberpoeder (djahé)
½ theelepel kaneel
2 eetlepels olijfolie
Bereiding
1
Meng in een schaaltje 2 tenen geperste knoflook met 2 tl gemalen komijn, 2 tl gemalen koriander, 1 tl gemberpoeder, 1/2 tl kaneel en 2 el olijfolie. Wrijf vlees of vis met het specerijenmengsel in en laat minimaal 30 minuten intrekken.
Specerijenrub is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Langzaam gegaarde lamsrack met specerijenrub
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Langzaam gegaarde lamsrack met specerijenrub
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept