Chinese lasagne met gehakt en garnalen

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer in de keukenmachine het gehakt met de garnalen, knoflook, gember, sojasaus, eiwit en naar smaak zout en peper tot een niet al te fijn mengsel. Meng de bosui erdoor.
  • 2 Snijd de lasagenvellen in 3 gelijke stukken. Kook ze in ruim water met zout 3 minuten. Giet de lasagne af en hang ze over de rand van het vergiet.
  • 3 Leg een lasagnevel in de ovenschaal en strijk hierover 1/5 deel van het gehakt regelmatig uit. Herhaal de lagen en eindig met een lasagnevel. Schenk een eetlepel water in de schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie.
  • 4 Verwarm de oven voor op 175 °C. Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en laat het geheel in ca. 35 min. gaar worden.
  • 5 Neem de schaal uit de oven en laat hem 5 min. staan. Snijd de lasagne in 4 gelijke stukken. Serveer er sojasaus als dip bij. Lekker met koriander en roergebakken Chinese kool.

Chinese lasagne met gehakt en garnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoen met surimi en sojasaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept