1 Grill voorverwarmen op hoogste stand. Sla in reepjes snijden. Champignons schoonmaken en in vieren snijden. Helft paprika's in zeer smalle ringen snijden en rest in stukjes. 4 tortilla's op bakplaat leggen (in geval van kleinere oven tortilla's om en om verwarmen) en met helft van kaas bestrooien. Kaas onder grill laten smelten. Op 4 borden leggen. Rest tortilla's op bakplaat leggen, met kaas bestrooien en laten smelten. Ondertussen olie in ruime koekenpan verhitten. Stukjes paprika en champignons 3 min. bakken. Garnalen 1 min. meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Tortilla's op borden beleggen met wat sla. Flinke lepel champignonmengsel en lepeltje gaucamole erop scheppen. Onderkanten en zijkanten omvouwen zodat tortilla aan bovenkant openblijft. Andere tortilla's op zelfde manier vullen. Rest sla mengen met paprikaringen. Guacamole erbij geven.
Kaastortilla met champignons en garnalen is een recept van Albert Heijn