1 Grill voorverwarmen op hoogste stand. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Aubergines schoonmaken, in lengte in 6 plakken snijden en 3 min. onder hete grill roosteren. Ui pellen en in halve ringen snijden. Kaas raspen op grove rasp. Helft olie in wok verhitten en hierin in 5 min. groenten bakken met 1/2 el komijn en naar smaak zout en peper. Noten grof hakken, kort goudbruin roosteren in hete droge koekenpan. Helft plakken aubergine in ovenschaal leggen. Groenten en noten erover verdelen. Rest plakken aubergine erop leggen, bestrooien met kaas en onder hete grill in 5 min. kaas laten smelten. Rest olie in koekenpan verhitten, ui in 3 min. zacht en lichtbruin bakken. Rest komijn toevoegen en 1 min. meebakken. Rijst mengen met uimengsel en op smaak brengen met zout en peper. Aubergineschotel over 4 borden verdelen. Komijnrijst ernaast scheppen.
Groentelasagne met komijnrijst is een recept van Albert Heijn