1 Broccoli in kleine roosjes verdelen en steel in plakjes snijden. Broccoli 5 min. koken in ruim kokend water met wat zout. Afgieten en heel goed laten uitlekken. Champignons schoonmaken. Gember schillen en raspen op fijne rasp. Bevroren visfilets in reepjes snijden. Flinke laag olie in frituurpan verhitten tot 170 °C. Bloem zeven en eieren, 2 1/4 dl water en wat zout erdoor scheppen. Niet te lang scheppen; beslag niet glad laten worden. 3 el olie verhitten in wok en hierin broccoli, champignons en gember 5 min. roerbakken. Ondertussen mihoen koken volgens gebruiksaanwijzing en mengen met roergebakken groenten en naar smaak scheutje saus. Paar reepjes vis door beslag halen en goudbruin frituren. Op keukenpapier laten uitlekken en ondertussen rest frituren. Mihoen over 4 grote borden verdelen, vistempura en sweet chilisaus erbij geven.
Vistempura met sweet chili is een recept van Albert Heijn