Shoarmawrap met verse tomatensaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Tomaten in stukjes snijden. Slablaadjes loshalen, wassen en drogen. In koekenpan 1 el olie verhitten en shoarma in ca. 8 min. gaarbakken. In wok rest olie verhitten, tomatenstukjes en groenten toevoegen, in ca. 5 min. gaar roerbakken. Paprikapoeder 1/2 min. meebakken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Tortilla's volgens aanwijzingen op verpakking in koekenpan of magnetron verwarmen. Tortilla's op 4 grote borden leggen. Slablaadjes, shoarmavlees, tomatensaus en sour cream erover verdelen en dubbelklappen.

Shoarmawrap met verse tomatensaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

SHOARMAWRAP
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap Met Shoarma En Jalapeno Pepers
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept