1 Breng een pan met ruim water aan de kook. Voeg zout en de mie toe. Trek na 1 min. de mie los met een vork. Kook 4 min. gaar en schep de mie met een schuimspaan uit de pan. Bewaar het water. Spoel de mie koud onder stromend water en laat uitlekken. Draai met een vork 12 nestjes van de mie.
2 Dep de vis droog met keukenpapier en wentel door een mengsel van garam masala en sesamzaad. Snijd de houtachtige onderkant van de bimi. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in ringetjes.
3 Verhit 3 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak de vis op middelhoog vuur in 8 min. krokant en net gaar. Keer halverwege en schep de peper door het bakvet.
4 Breng het kookwater van de mie aan de kook en stoom de bimi in een vergiet of stoommandje in 5-7 min. beetgaar. Verhit 3 el olie in een andere koekenpan. Leg de mienestjes erin, druk ze iets plat en bak ze 3-4 min. per kant. Leg op elk bord 3 mienestjes en daarop de bimi en de vis. Garneer met de gebakken peperringetjes en de koriander. Besprenkel met de olie.
Zeewolf in sesam-kruidenkorst is een recept van Albert Heijn