Zeewolf geflambeerd met ouzo

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In schaal olie, citroensap, zeezout en naar smaak peper door elkaar kloppen. Zeewolf in marinade wentelen, schaal afdekken en vis 20 min. op kamertemperatuur marineren. Af en toe keren.
  • 2 Zeewolffilet uit marinade nemen en laten uitlekken. Zeewolf op goed ingevette grilltopper of in hamburgerklem 4 min. grillen. Keren en andere kant ook 4 min. grillen. Intussen in hapjespan op hoek van barbecue ouzo verwarmen, maar niet laten koken. Gegrilde vis in ouzo leggen en ouzo met lange lucifer aansteken. Pan van barbecue nemen, op onbrandbare ondergrond zetten en vlammetjes vanzelf laten doven. Lekker met gegrilde venkel.

Zeewolf geflambeerd met ouzo is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Braadworstjes met ouzo
10 min Snack
Bekijk recept
Zwarte citroenolijven met ouzo
10 min Snack
Bekijk recept
Zeevruchtenpilav
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige venkelkoekjes met garnalen
25 min Snack
Bekijk recept

Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Pakketje van zeewolf
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept