1 Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Kalkoen met zout en peper bestrooien. Komkommer wassen en halveren. Helft van komkommer fijnraspen, in vergiet leggen en met zout bestrooien. Ui pellen en in ringen snijden. Tomaten wassen en in partjes snijden. Rest van komkommer in plakjes snijden. Ui, tomaat en komkommer mengen, met zout en peper bestrooien en met 3 el olijfolie overgieten. Kaas over salade verkruimelen. Vocht uit komkommerrasp drukken. Komkommer mengen met yoghurt en 1 el olie. Knoflook boven saus uitpersen en saus met peper, zout en 1 tl munt op smaak brengen. Saus met rest van munt bestrooien. In koekenpan rest van olijfolie verhitten en kalkoen in 3 min. aan beide zijden bruinbakken. Kalkoen met tzatziki, rijst en salade serveren.
Kalkoen met Griekse salade en tzatziki is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)