1 Verwarm de oven voor op 250 °C. Leg de paprika's 10 min. in de oven. Neem ze eruit en laat in een afgesloten plasticzak iets afkoelen. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2 Verhit een grillpan. Bestrijk de kipfilets met peper, zout en 1 el olijfolie. Grill de kipfilets in 12-15 min. Gaar. Keer halverwege. Breng de yoghurt op smaak met de komijn, peper en eventueel zout. Roer de rest van de olie en bosui (in ringetjes) erdoor.
3 Haal de paprika's uit de plastic zak en verwijder met een scherp mesje (onder warm stromend water) het velletje. Snijd de steel van de paprika's verwijder de zaadlijsten en snijd in vieren. Verdeel de rijst, kipfilet en paprika over vier borden en schep de yoghurtsaus erop.
Gegrilde kipfilet met Griekse yoghurt en paprika is een recept van Albert Heijn