Gehakt met pappadums

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit een koekenpan en roerbak het gehakt met de currypasta in ca. 5 minuten rul. Roer de stukjes tomaat en naar smaak zout en peper door het gehakt en laat het gehakt 10 minuten heel zachtjes sudderen.
  • 2 Laat intussen de pappadums volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron stuk voor stuk krokant worden. Stapel ze op een bord.
  • 3 Schep de tzatziki in een schaaltje en meng de koriander erdoor. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in lange dunne plakken van de pit.
  • 4 Schep het gehakt in een warme schaal. Zet alle ingrediënten op tafel en laat iedereen zelf zijn pappadums beleggen. Lekker met een spinaziesalade met mosterd-honingdressing en basmatirijst.

Gehakt met pappadums is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in Indiase roerbaksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korianderstamppot met pappadums
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept