1 Bestrooi de kipfilets met zout en peper. Roer in een kleine schaal de yoghurt, currypasta en olie door elkaar. Wentel de kip door de yoghurt en marineer de kip 20 min. op kamertemperatuur. Draai de kip halverwege nog een keer in de marinade om.
2 Verwarm intussen de oven voor op 200 °C en bak de naanbroden volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking af.
3 Schil de mango, snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en meng het met de koriander, de gember en naar smaak zout en peper.
4 Verhit de grillpan goed voor. Leg de kipfilets in de pan en gril ze ca. 5 min. tot ze van de ribbels van de pan loslaten. Keer de filets en gril de andere kant ook 5 minuten.
5 Scheur de naanbroden in tweeën en verdeel ze over 4 borden. Snijd de kip in plakjes en leg ze op het naanbrood. Serveer de mangochutney erbij. Lekker met een spinaziesalade.
Kip in yoghurt met mangochutney is een recept van Albert Heijn