Japanse burger met wasabimayo

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Bestrijk de beefburgers met de teriyakimarinade.
  • 2 Halveer de vellen filodeeg. Spreid de helft uit op de bakplaat en bestrijk ze met gesmolten boter. Leg er een velletje deeg op, bestrijk dit weer met gesmolten boter en strooi het sesamzaad erover. Bak het filodeeg in ca. 15 min. gaar en goudbruin.
  • 3 Verhit een koekenpan. Rooster de burgers op middelhoog vuur aan elke kant 5 minuten.
  • 4 Meng intussen naar smaak wasabi door de mayonaise.
  • 5 Meng de sesamolie en naar smaak zout en peper door de komkommer. Verdeel de burgers over 4 (langwerpige) borden. Schep de komkommer op de burgers en leg er een toef van de wasabimayonaise bij. Leg het filodeeg op de borden.

Japanse burger met wasabimayo is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groentetempura met wasabimayo
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tonijn met wasabimayo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse salade met sesamdressing
25 min
Bekijk recept