Teriyaki-wokschotel

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep de varkensvleesreepjes om met de woksaus en marineer ze 10 min. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de varkensvleesreepjes uitlekken, vang de marinade op. Verhit in een wok de olie en roerbak hierin op hoog vuur het vlees bruin. Schep de roerbakmix, de champignons en het wit van de bosuitjes erbij en roerbak 6 min. Schep de marinade erdoor en warm het gerecht op hoog vuur nog even door. Breng op smaak met peper en zout. Strooi het groen van de bosui erover. Serveer de witte rijst erbij.

Teriyaki-wokschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mie-wokschotel met paksoi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase wokschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Japanse wokschotel met tofu
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Teriyakispiesen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia op mihoensalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzels op Japanse wijze
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept