1 Breng in een pannetje 200 ml water met 1 el olijfolie aan de kook. Neem het pannetje van het vuur en roer de couscous erdoor. Dek het pannetje af en laat de couscous minimaal 5 min. staan.
2 Bestrooi de kip met 1 theelepel kebabkruiden, zout en peper. Bestrijk de filets met 1 el olie. Verhit de grillpan en gril de kipfilets ca. 5 min. tot ze van de ribbels van de pan loslaten. Gril de andere kant in ca. 5 min. goudbruin. Draai de filets halverwege een kwartslag, zodat er een mooi grillmotief ontstaat.
3 Verhit de resterende 2 el olie in een hapjespan. Roer de couscous met een vork los. Roer de couscous, kikkererwten, koriander en de resterende 2 tl kebabkruiden door de olie en laat alles op een zacht vuur warm worden. Roer af en toe.
4 Snijd de kipfilets elk in 3 mooie stukken en verdeel ze over de borden, schep de couscous ernaast. Lekker met spinazie met rozijnen.
Couscouskip met koriander is een recept van Albert Heijn