Mixed grill met aardappel en mais

4
35 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de rode wijn, azijn, knoflook en tijm in een schaal. Prik enkele gaatjes in de braadworsten. Wentel de worsten, speklapjes en karbonades door de marinade en laat afgedekt 1 uur in de koelkast marineren.
  • 2 Steek de barbecue aan. Laat het vlees op kamertemperatuur komen en dep droog met keukenpapier. Leg de mais op de barbecue en gril 20 min. Keer regelmatig. Bestrijk ondertussen het vlees met de olie. Gril de worsten, speklapjes en karbonades op het barbecuerooster in 15 min. gaar en bruin. Keer regelmatig. Verdeel ondertussen de aardappelpartjes in 4 porties en verpak elke portie in aluminiumfolie. Gaar ze 15 min. op de barbecue. Gril ook de biefstukken 5 min. op de barbecue medium gaar. Bestrooi met peper en zout. Lekker met crème fraîche en barbecuesaus.

Mixed grill met aardappel en mais is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Teppanyaki mixed grill
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salsa verde
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pittige penne met kip, aubergine en olijven (advertorial)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse rijstschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept