Gegrilde kalkoenmedaillons met olijvenboter

2
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In kom met vork sinaasappelsap en ansjovisboter door zachte boter prakken. Olijven erdoor mengen. Kom afdekken met plasticfolie of boter op stuk plasticfolie tot smalle rol vormen en in folie wikkelen. Boter in koelkast in 1 uur laten opstijven.
  • 2 Grillpan verhitten. Kalkoenmedaillons droogdeppen en licht bestrijken met olie. Kalkoenmedaillons in 3-4 min. per kant bruin en gaar grillen. Met meloenbolletjessteker bolletjes uit boter maken, of rol boter in plakjes snijden. Medaillons over twee borden verdelen en op elk bolletje of plakje boter leggen. Lekker met frites en salade.

Gegrilde kalkoenmedaillons met olijvenboter is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm en croûte met kruiden-olijvenboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met tomaten-olijvenboter
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Kalkoenmedaillons Met Olijvenboter
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Olijvenboter
0-10 min -
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept