Kippenlevers met perzik

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In andere pan kippenlevers ca. 1 minuut koken in ruim water. Kippenlevers in vergiet afspoelen en laten uitlekken. Uien pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Perziken laten uitlekken. In braadpan boter verhitten. Hierin ui en paprika ca. 3 minuten bakken. Kippenlevers toevoegen en meebakken. Intussen perziken in vieren snijden. Perziken toevoegen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met zeezout en peper. Kippenleverschotel serveren met rijst.

Kippenlevers met perzik is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerzoete bospeen met perzik
30 min-
Bekijk recept

Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Rondjes krokant brood met terrine van kippenlever met porto
Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade van peulen en kippenlevers
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Andijvie met appelen en kip
20 min Voorgerecht
Bekijk recept