1 Biefstuk ca. 15 min. op kamertemperatuur laten komen. In steelpan 1 el boter verhitten en uiringen in 10 min. op laag vuur lichtbruin bakken. Uiringen met bloem, poedersuiker en tijm bestrooien en nog 1 min. zachtjes bakken. Wijn en bouillonpoeder toevoegen en uiensaus al roerend laten binden. Op smaak brengen met zout en peper. Indien nodig saus verdunnen met wat warm water. Intussen biefstuk droogdeppen en met peper bestrooien. In koekenpan rest van boter verhitten en biefstuk op hoog vuur in 2-3 min. per zijde rondom bruin en van binnen rosé bakken. Biefstukken uit pan nemen en in aluminiumfolie verpakt even laten rusten. Biefstukken op vier borden leggen en ajuinsaus erover scheppen of apart erbij serveren. Lekker met aardappelkroketjes en haricots verts met uitgebakken spekjes.
Biefstuk met ajuinsaus is een recept van Albert Heijn