Kalfsentrecote met salie

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil van citroen raspen en vrucht uitpersen. In lage schaal citroenrasp, citroensap, olie, wijn, knoflook en salie door elkaar kloppen. Entrecotes goed door marinade wentelen, schaal afdekken en in koelkast minimaal 1 uur marineren. Entrecotes af en toe keren.
  • 2 Entrecotes uit marinade nemen en laten uitlekken. Entrecotes op goed ingevet rooster leggen en aan elke kant ca. 5 min. grillen. Vlees af en toe met achtergebleven marinade bestrijken. Entrecotes met zout bestrooien. Lekker met couscoussalade (recept zie ah.nl/recepten; Het barbecueboek).

Kalfsentrecote met salie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kalfsentrecote met pompoenbeignets en hacheesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsentrecote met camembert
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsentrecote met rucolasalsa en gekarameliseerde tomaatjes
1u30 min
Bekijk recept