Naanbroodjes met kiptikka

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel uien en snipper 1 ui heel fijn. 1 ui in flinterdunne ringen snijden. Pel knoflook, schil gember en hak beide heel fijn. Hak helft van koriander fijn en pers 1 limoen uit. Roer in kom gesnipperde ui, knoflook, gember, fijngehakte koriander, limoensap, gemalen koriander, komijn, chilipoeder, 1 theeleepel zout, peper en 75 g yoghurt door elkaar. Snijd kipfilets in blokjes, schep door yoghurtmengsel en laat ca. 2 uur afgedekt in koelkast marineren. Verwarm grill op hoogste stand voor. Bekleed grillplaat met aluminiumfolie en leg met marinade omhulde kip erop. Bestrijk kip met olie. Schuif bakplaat ca. 15 cm onder hete grill en rooster kip in 15 à 20 minuten mooi bruin, schep af en toe om. Snijd andere limoen in dunne plakjes. Rooster naanbroodjes onder grill, snijd door midden en bestrijk onderste helften met rest van yoghurt. Leg op vier borden. Verdeel sla over vier borden en schep kiptikka erop. Uiringen, rest van korianderbladajes en plakjes limoen erover verdelen. Leg bovenste helft van naanbroodjes erop.

Naanbroodjes met kiptikka is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Naanbroodjes Met Kiptikka
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kiptikka
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gerookte tofu met naan en muhammara
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige oranjesoep
Bekijk recept
Indische veggieburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentecurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept