Ciabatta met pesto-ricotta en entrecote

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grill voorverwarmen op hoogste stand. Ciabatta's in lengte doorsnijden en helften halveren. Pesto en ricotta in schaaltje door elkaar roeren. Ciabattahelften met ricottamengsel insmeren en 3 à 5 minuten onder hete grill leggen. In grote koekenpan olie verhitten en entrecotes in 2 à 3 minuten bruin bakken, halverwege keren. Vlees direct uit pan nemen en bestrooien met zout. Op vier borden elk 1 ciabattahelft leggen. Salade over brood verdelen. Vlees erop leggen en afdekken met andere helften.

Ciabatta met pesto-ricotta en entrecote is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panzanellasalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept