Uienburgers met komkommersalade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Uien pellen en in dunne ringen snijden. Komkommer wassen, in blokjes snijden en mengen met dressing. In koekenpan met anti-aanbaklaag helft van olie verhitten en uiringen in ca. 10 minuten zachtjes bakken. Intussen in andere koekenpan rest van olie verhitten en uienburgers op matig hoog vuur in ca. 4 à 6 minuten goudbruin bakken, af en toe keren. Intussen stokbrood ca. 5 minuten verwarmen in oven. Stokbrood in 4 stukken snijden en deze overdwars opensnijden. Stokbrood besmeren met geitenkaas. Beleggen met uiringen en burgers. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met komkommersalade.

Uienburgers met komkommersalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Havermout-maïspannenkoekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Druivenzuurkool met uienburgers
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Uienburgers
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept