Shoarmataart

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand
  • 5 Bladerdeeg laten ontdooien. Uien pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en snipperen. In braadpan 2 eetlepels olie verhitten. Shoarmavlees ca. 5 minuten bakken. Ui en paprika toevoegen en nog ca. 3 minuten bakken. Eieren loskloppen met MonChou, zout en peper. Springvorm invetten met rest van olie en bekleden met bladerdeeg. Met vork gaatjes in bladerdeeg prikken. Shoarmavulling over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken. In midden van oven taart in ca. 25 minuten gaar en lichtbruin bakken. Lekker met frisse salade.

Shoarmataart is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Shoarmataart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmataart met witte kool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige Shoarmataart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Shoarmataart
30-60 min -
Bekijk recept

Shoarmataart
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmataart met witte kool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige Shoarmataart
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Shoarmataart
30-60 min -
Bekijk recept