Aspergequiche

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Van onderkant asperges ca. 3 cm afsnijden en wassen. In pan met ruim water asperges in ca. 7 minuten beetgaar koken en laten uitlekken. Intussen bodemmix met 50 g boter en 50 ml water in hoge beslagkom met mixer kneden tot soepel deeg. Deeg in plasticfolie ca. 10 minuten laten staan. Oven voorver-warmen op 200 °C of gas ovenstand
  • 4 Springvorm invetten en bedekken met dun laagje deeg. Geitenkaas verkruimelen. Asperges, ham en geitenkaas over bodem verdelen. In beslagkom melk met eieren ca. 2 minuten mixen. Sausmix toevoegen en nog 1 minuut kloppen. Saus over vulling schenken. Quiche in midden van oven in ca. 45 minuten goudbruin bakken. Lekker met frisse salade.

Aspergequiche is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aspergequiche
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergequiche met zalm en waterkers
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergequiche
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse aspergequiche
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aspergequiche
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergequiche met zalm en waterkers
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergequiche
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse aspergequiche
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept