Pittige pasta met vis

1persoon
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de kabeljauw ontdooien. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen in een kleine koekenpan de helft van de olie en bak de kabeljauw op laag vuur in ca. 10 min. Keer af en toe.
  • 2 Snijd het steeltje van de rode peper. Rol de peper tussen je handen zodat de zaadjes eruit vallen. Snijd de peper in ringetjes. Snijd ondertussen de bacon in reepjes. Verhit de rest van de olie in een pan en bak de bacon en rode peper ca. 2 min.
  • 3 Pers de knoflook boven de bacon en bak ca. 30 sec. mee. Voeg de gezeefde tomaten toe en warm het geheel door. Voeg de spaghetti toe en schep op een bord. Leg de kabeljauw erop.

Pittige pasta met vis is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept