Koolrabisalade met makreel

2
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Grill voorverwarmen op hoogste stand. Citroen uitpersen. In kommetje dressing kloppen van citroensap, olijfolie en kruiden. Koolrabi schillen en in blokjes snijden. In kom koolrabi mengen met 1 eetlepel dressing. Broodjes overlangs halveren en dun bestrijken met dressing. Op bakplaat onder hete grill schuiven en in ca. 2 minuten goudbruin laten kleuren. Intussen vel van makreelfilets verwijderen en makreel in stukjes verdelen. Eikenbladsla, koolrabi en makreel over twee wijde kommen verdelen. Rest van dressing erover sprenkelen. Broodjes apart erbij geven.

Koolrabisalade met makreel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolrabisalade met gegrilde paprika
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabisalade
0-10 min -
Bekijk recept
Koolrabisalade
10-20 min -
Bekijk recept
SALADE van KOOLRABI met GEROOSTERDE PAPRIKA'S
50 min Voorgerecht
Bekijk recept