Groene salade met struisvogelbiefstuk en ei

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eieren in ca. 8 min. hard koken. Eieren laten schrikken, pellen en in partjes snijden. Intussen in pan met weinig water en zout broccoliroosjes, sugar snaps en aspergetips in ca. 4 min. beetgaar koken. Groente in vergiet afspoelen met koud water en laten uitlekken.
  • 2 Grillpan of koekenpan met antiaanbaklaag verhitten. Biefstukjes droogdeppen en bestrijken met olie. Biefstukjes in ca. 5 min. rosé bakken. Biefstuk in plakjes snijden. Intussen appel wassen, klokhuis verwijderen en appel in dunne schijfjes snijden. Mierikswortel door dressing roeren. In slakom waterkers en veldsla met helft van dressing mengen. Rest van dressing door groene groente mengen. Sla en groente over vier borden verdelen. Plakjes biefstuk erop leggen en garneren met appel en partjes ei. Lekker met grofgesneden donker volkorenbrood.

Groene salade met struisvogelbiefstuk en ei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept