Pakketjes met Chinese visvulling

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bladerdeeg laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Kabeljauw in stukjes snijden en mengen met 3 eetlepels sojasaus. In wok olie verhitten. Vis ca. 2 minuten bakken. Vis uit wok scheppen. In achtergebleven olie roerbakgroente ca. 3 minuten bakken. Vis van vuur af door groente scheppen. Bladerdeegplakjes iets uitrollen (tot ca. 15 x 15 cm) op met bloem bestoven aanrecht. Telkens schep vis-groentemengsel op schuimspaan laten uitlekken en in midden van deegplakje scheppen. Deeg om vulling vouwen en pakketjes in midden van oven in ca. 20 minuten bruin en gaar bakken. Sausje roeren van chilisaus en rest van sojasaus. Lekker met komkommersalade.

Pakketjes met Chinese visvulling is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Zalmquiche met dille en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Afrikaanse vispastei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart Van Visvulling
30-60 min -
Bekijk recept

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept