Boeuf à la Bordelaise

4
3u35 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sjalotjes pellen en in halve ringen snijden. In braadpan 50 g boter verhitten en vlees rondom bruin bakken. Sjalotjes 2 minuten mee fruiten. Vlees bestrooien met zout en peper. Langs rand van de pan wijn en 3 dl water bij vlees schenken. Bouillontablet erboven verkruimelen. Tijm en laurier toevoegen. Vlees afgedekt in ca. 3 uur zachtjes gaar stoven. Rest van boter door bloem prakken. Vlokjes van dit mengsel door stoofvocht roeren en binden. Saus op smaak brengen met zout en peper. Serveren met aardappelpuree met stukjes walnoot en haricots verts.

Boeuf à la Bordelaise is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Entrecote à la bordelaise
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignons A La Bordelaise
20-30 min -
Bekijk recept
Oudjaarrecept Runderrollade A La Bordelaise
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Salade Van Bordelaise
20-30 min -
Bekijk recept

Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijk gevulde Boeuf Bourguignon
175 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde côte de boeuf
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boeuf Bourguignon (stoofschotel met wijn en rundvlees)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept