Mosterdvisschotel

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Helft van aardappelschijfjes op bodem van ovenschaal leggen. Bestrooien met zout en peper. Roodbaarsfilet erop leggen. Rest van aardappelschijfjes erover verdelen. Bestrooien met zout en peper. Crème fraîche losroeren met mosterd, wijn, zout en peper en over aardappelschijfjes schenken. Schaal in midden van oven in ca. 25 minuten gaar en goudbruin bakken. Intussen sla met dressing mengen. Schotel serveren met sla.

Mosterdvisschotel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvisschotel
20-30 min -
Bekijk recept

Mosterdvisschotel
20-30 min -
Bekijk recept