1 Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden. Kruidenblaadjes van steeltjes plukken en fijn snijden. Knoflook pellen en uitpersen. Lamsvlees inwrijven met knoflook en bestrooien met peper en zout. In koekenpan helft van olie verhitten, vlees bestrooien met peper en zout en in ca. 25 minuten rosé bakken, af en toe keren. Intussen in grote koekenpan of wok rest van olie verhitten. Bosuitjes ca. 1 minuut aanfruiten. Tuinboontjes en helft van kruiden toevoegen en mengsel nog ca. 1 minuut roerbakken. Vervolgens bouillonblokje erboven verkruimelen en ca. 2 dl water toevoegen. Bonenmengsel aan de kook brengen en vervolgens afgedekt op laag vuur in ca. 10 minuten gaar koken. Intussen maizena met 2 el kookvocht losroeren en mengen met yoghurt. Maizenamengsel al roerend bij bonenmengsel gieten en even doorwarmen. Lamsracks halveren en verdelen over vier borden. Peper en zout naar smaak aan bonen toevoegen en vlak voor serveren bestrooien met rest van kruiden.
Lamsrack met tuinbonen is een recept van Albert Heijn