Teppanyaki mixed grill

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Biefstuk, kalkoen en zalmfilet elk in 8 blokjes snijden. Vlees, zalm, gamba's en shii-take in schaal leggen en teriyakimarinade erover schenken. Minstens 15 min. marineren, regelmatig omscheppen. Mayonaise pittig op smaak brengen met wasabi.
  • 2 Teppanyakiplaat op hoogste stand verwarmen en licht invetten. Ingrediënten uit marinade nemen, vlees en shii-takes om en om aan satéstokjes rijgen. Spiesen, zalm en gamba's op grillplaat gaar roosteren, regelmatig keren. Laatste minuut knoflookplakjes en bosuiringetjes op plaat leggen en meebakken. Serveren met wasabimayonaise.

Teppanyaki mixed grill is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vijfkruiden-eend met krokante salsa en gewokte groene groente
30 min-
Bekijk recept
Thee-gerookte Chinese kip
1 uur-
Bekijk recept
15 minuten wokschotel met knoflookgamba’s
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Teppanyaki makreel en Indiase avocadosalade
30 min-
Bekijk recept