Roodbaarsfilet met mediterane saus

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand
  • 4 Tomaatjes wassen en halveren. In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten. Aardappelpartjes toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend bakken, vervolgens afgedekt nog ca. 5 minuten bakken. Vis in bakblik leggen, bestrooien met zout en peper en besprenkelen met citroensap en rest van olie. Vis in midden van oven in ca. 10 minuten gaar bakken. Tomaatjes en groentemix bij aardappelen voegen en ca. 5 minuten meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Vis serveren met aardappel-groentemengsel en olijvensaus.

Roodbaarsfilet met mediterane saus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mosterdvisschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept