Burrito's gevuld met rundvlees

4
40 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pepers schoonmaken. In droge koekenpan pepers roosteren tot ze geuren. Pepers fijnhakken. Tomaten inkruisen, enkele seconden onderdompelen in kokend water, ontvellen, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Limoen uitpersen. Ui pellen en snipperen. Ontbijtspek fijnhakken.
  • 2 In koekenpan olie verhitten en spek en ui ca. 2 minuten zachtjes bakken. Gehakt toevoegen en al omscheppend rul bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Pepers, tomaat, limoensap en oregano erdoor scheppen en gehakt ca. 15 minuten zachtjes laten sudderen. Op smaak brengen met zout en peper. Tortilla's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Gehaktmengsel in reep erop scheppen en tortilla's oprollen of eerst onderkant en dan zijkanten over vulling vouwen. Op vier borden elk 2 burrito's leggen. Serveren met avocadodipsaus, zure room en frisse groene salade.

Burrito's gevuld met rundvlees is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept
Wrap met kip, salsa en ananas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gordita's met gegrilde kip en avocadosalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept